Metsästys Espanjassa

METSÄSTÄ ESPANJASSA - METSÄStysALUE

EUROOPAN ETELÄIN METSÄSTÖPARATIISI

 

Espanjasta on tullut yksi maailman kattavimmista matkailukohteista. Sen turistitarjonnan monimuotoisuus ja täydentävyys, ilmasto, viestintä- ja hotelliinfrastruktuuri sekä ihmisten vieraanvaraisuus ovat tehneet Espanjasta yhden parhaista paikoista ulkomaisten ja kotimaisten matkailijoiden mieltymysten kannalta lomapaikkaansa valittaessa.

 
UNOHTUMATTOMAT MONUMENTIT JA HYVÄT PALVELUT

METSÄSTÄ ESPANJASSA: ESPANJAN HISTORIAN YDIN


Jokaisella yksittäisellä tilalla on vaikuttava historiallinen ja taiteellinen perintö; Joissakin niistä on maailmankuuluja rakennuksia, kuten Granadan Alhambra, Cordoban moskeija ja Sevillan katedraali ja Giralda, kun taas toisissa, kuten Ubedan ja Baezan kaupungit Jaenissa, molemmat maailmanperintökohteet, Arcos de la Frontera Cadizissa, Rondassa Malagassa, ... yllättää vierailijan miellyttävästi.

Metsästysalueet lähellä historiallisia kaupunkeja


KESKIMÄÄRÄINEN ETÄISYYDEN LÄHIMPIIN LENTOASEMIHIN


 
150

KMS (1,5 TUNTIA)


250

KMS (2,5TUNTIA)Espanjalainen Monteria

Espanjan metsästyksellä on perinne ja se on todellinen metsästysspektaakkeli. Järjestämme aitoja yksityisiä espanjalaisia ​​metsästysmatkoja metsästäjäryhmille, jotka haluavat tuntea espanjalaisia ​​metsästystottumuksia ja kokea todellisen metsästyskokemuksen tässä tyypillisessä espanjalaisessa menetelmässä.
 

YOUTUBE Channel

Vieraile YouTuber-kanavallamme ja katso videoita nuorisopalveluistamme
 

Ota meihin yhteyttä

Olemme käytettävissäsi kaikissa Espanjan metsästyspalveluihimme liittyvissä pyynnöissä tai kysymyksissä.